Wimperextensions / Lash lift

Wimperextensions One by One

Bij het aanbrengen van de wimperextensions wordt de One by One techniek toegepast. Dit betekent dat per natuurlijke wimperhaar één enkele extension wordt geplaatst. Door deze behandelmethode wordt een volle uitstraling gecreëerd. Daarnaast biedt de One by One methode de mogelijkheid om een hele natuurlijke en prachtige look aan te houden. De extensions blijven net zo lang behouden als de groeicyclus van de eigen wimpers, gemiddeld is dit 4 tot 6 weken. De extensions worden met een bonder bevestigd aan de natuurlijke wimpers. Dit is een speciale lijm die in een aantal seconden droogt en niet schadelijk is voor de wimpers.

Wimperextensions one by one Estelle's Beautysalon

Extensions Russian Volume

De Russian Volume, wordt ook wel 2D-6D wimperextensions genoemd. Bij deze volume techniek worden er ultra dunne wimpers gebruikt. Hiermee kan er volume opgebouwd worden zonder schade aan de eigen wimpers! Dit geeft een nog vollere oogopslag dan met de One by One techniek, wat echt ideaal is wanneer je niet zoveel wimpers van jezelf hebt of wanneer je een extra vol effect wilt hebben. Dus de hele dag door een mooie glamoureuze look, ook bij het opstaan! De extensions worden met een bonder bevestigd aan de natuurlijke wimpers. Dit is een speciale lijm die in een aantal seconden droogt en niet schadelijk is voor de wimpers.

Russian volume Estelle's Beautysalon

Extensions hybride

Hybride is een nieuwe gecombineerde techniek. Bij deze techniek mixen we de One by One wimpers, met de Russian volume wimpers. Door deze twee technieken te mixen creeër je net een wat voller effect dan met de One by One, maar wordt het niet zo dramatisch als bij de Russian volume. De extensions worden met een bonder bevestigd aan de natuurlijke wimpers. Dit is een speciale lijm die in een aantal seconden droogt en niet schadelijk is voor de wimpers.

Wimperextensions hybride Estelle's Beautysalon

Wimperextensions bijvullen

Wanneer de natuurlijke wimper het einde van de groeifase bereikt heeft, valt deze samen met de extension, uit. Tijdens een opvulbehandeling worden op de nieuw aangegroeide natuurlijke wimperharen een extension geplaatst. Als je altijd een volle, gelijkmatige uitstraling wilt, raden we je aan om elke 2 tot 3 weken terug te komen voor een opvulbehandeling. Wij hanteren het beleid om het werk van andere wimpersalons niet op te vullen.

Wimperextensions verwijderen

Bij het verwijderen van de wimperextensions worden de extensions met een speciale gel remover of cream remover verwijderd. De eigen natuurlijke wimperhaartjes beschadigen hierdoor niet en blijven gezond. Daarnaast is de behandeling geheel pijnloos.

Lash lift

Wekenlang mooie gekrulde en langere wimpers zonder wimper extensions? Dan is een lash lift dé oplossing. Met de lash lift worden de natuurlijke wimperhaartjes mooi gekruld en gelift, de wimperkrultang wordt hierdoor ook overbodig! Door middel van een silicone schildje worden de wimpers gekruld of gestreched. Hierdoor zitten de wimpers niet alleen mooi in een krul maar lijken de wimpers ook langer. Deze behandeling is inclusief wimpers verven! Het is echt een geweldig alternatief als je geen wimperextensions wilt/kunt dragen en misschien ben je het zat om elke ochtend je wimpers te krullen met de wimperkruller en lagen mascara op te brengen. Ook met de lash lift kan je jezelf in de ochtend veel tijd besparen. Ook is er een mogelijkheid om uw wimpers na de behandeling te verven voor een mooi oogopslag.

Lash lift Estelle's Beautysalon

Geïnteresseerd in wimperextensions of een lash lift behandeling in Lelystad? Maak een afspraak door op de knop hieronder te klikken of neem contact op via het contactformulier!

Boek nu!