Wenkbrauwen

Wil je je wenkbrauwen een boost geven? Dan ben je bij Estelle’s Beautysalon op het juiste adres. De juiste vorm geeft een optisch liftend effect, waardoor je een jongere uitstraling krijgt. Wenkbrauwen vormen je gezicht en zijn daarom een belangrijk onderdeel van je uiterlijk. Dit geldt uiteraard ook voor mannen. Ook een man zou bij zijn dagelijkse verzorging eens wat extra aandacht aan zijn wenkbrauwen kunnen schenken. Denk hierbij aan wilde haren die uitsteken of als er sprake is van een extreem brede wenkbrauw die doorloopt over de neuswortel. Uiteraard wordt het hierbij mannelijk gelaten en niet strak gestyled.

Wenkbrauwen epileren/harsen

In de salon bespreken we naar aanleiding van je wensen en je gezichts- en oogvorm welke vorm het beste bij jou gezicht past en zal de juiste techniek worden bepaald voor het stylen van je wenkbrauwen. Dit kan op een paar verschillende manieren. Epileren of harsen. Voor het mooiste resultaat ga ik eerst harsen, dit doe ik zodat alle (dons)haartjes weg worden gehaald, en dan ga ik daarna nog met een pincet nog even alles na om zo de perfecte vorm te creëren.

Wenkbrauwen epileren harsen Estelle's Beautysalon

Wenkbrauwen verven

Mooi gevormde wenkbrauwen zorgen er al voor dat je er prima uitziet zonder dat je make-up hebt opgedaan. Steeds meer vrouwen kiezen er naast het epileren/harsen van hun wenkbrauwen ook voor om deze te verven. En dat zorgt voor nóg mooiere resultaten. Met het verven van je wenkbrauwen worden er geen haartjes verwijderd. Er wordt vaak semi-permanente plantaardige haarkleur gebruikt om de wenkbrauw kleur, vorm en dikte te versterken. Je ziet dan ook direct resultaat.

Henna brows

De henna brow treatment is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag. De henna zorgt voor een strakkere en vollere look. Henna is een geweldig alternatief voor gewone wenkbrauwverf. Want er komt geen ammoniak en oxidant aan te pas. De formule is een combinatie van de beste kwaliteit Indiase henna en de nieuwste innovatie in haarkleuring. De henna brow kan tot 14 dagen op de huid blijven zitten, mits er niet te veel reinigingsproducten worden gebruikt. En blijft tot 6 weken op de haartjes.

Henna brows Estelle's Beautysalon

Geïnteresseerd in een wenkbrauwen behandeling in Lelystad? Maak een afspraak door op de knop hieronder te klikken of via ons contactformulier!

Boek nu!