Waxen

Ontharen door te waxen in Lelystad

Estelle’s Beautysalon maakt gebruik van superieure wax om te waxen. Deze wax is super elastisch en hecht makkelijk aan korte haren voor een glad en lang resultaat. De zijde zachte hars biedt voedende en verzorgende bestanddelen voor een comfortabele behandeling en geeft je huid een glad en zacht gevoel. Bovendien ruikt het heerlijk!

Deze hars wordt op lage temperaturen gebruikt om te waxen. Wel zo comfortabel voor de te behandelen huid. Niet onbelangrijk; bij ons hecht de wax aan haartjes, niet aan je huid! Hierdoor is het waxen veel minder pijnlijk. Wij merken namelijk vaak dat mensen minder snel gaan waxen vanwege de pijn. Door deze pijn te verminderen wordt een behandeling veel aantrekkelijker!

Voor het gezicht wordt er gebruik gemaakt van een milde kalmerende hars. En voor het lichaam een sterkere hars. Het voordeel van harsen is dat de haar in zijn geheel verwijderd wordt waardoor het gemiddeld 3-8 weken zal duren voordat de haar weer is aangegroeid. Het aangroeien van de haar gebeurt wel met een zachte haar punt zodat je in tegenstelling tot scheren geen last zult hebben van harde stoppels. De huid wordt goed voor- en na behandeld met producten wat ervoor zorgt dat de huid minder geïrriteerd zal zijn en heerlijk verzorgd aanvoelt. Bij Estelle’s Beautysalon kun je terecht om te ontharen door te waxen in Lelystad!

Estelle’s Beautysalon te Lelystad is gespecialiseerd in ontharen middels waxing. 

Onderstaand de waxbehandelingen die je bij ons kunt ondergaan. Specifiek over Brazilan wax zijn er vaak vragen daarom hieronder meer informatie over Brazilian wax.

Waarom Waxen?

Waarom waxen langer een glad resultaat geeft is eenvoudig, het haarzakje wordt namelijk tijdens het waxen verwijderd. Hierdoor beschik je over een gladde huid voor gemiddeld 3 tot 8 weken. Dit terwijl bij scheren alleen het bovenste zichtbare deel van de haar wordt afgeschoren, waardoor je binnen no-time weer de eerste stoppels ziet. Scheren is uit, waxen is in!

Onderstaand de behandelingen die je bij ons kunt ondergaan voor een waxbehandeling in Lelystad

Waxing Gezicht

– Bovenlip

– Kin

– Kaaklijn

– Wangen

– Hele Gelaat

– Neus (heren)

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in een wax- of harsbehandeling in Lelystad? Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen, of door een afspraak te maken via de knop hieronder. Hopelijk tot snel!

Boek nu!