Waxen

Ontharen door te waxen in Lelystad

Estelle’s Beautysalon maakt gebruik van superieure wax om te waxen. Deze wax is super elastisch en hecht makkelijk aan korte haren voor een glad en lang resultaat. De zijde zachte hars biedt voedende en verzorgende bestanddelen voor een comfortabele behandeling en geeft je huid een glad en zacht gevoel. Bovendien ruikt het heerlijk!

Deze hars wordt op lage temperaturen gebruikt om te waxen. Wel zo comfortabel voor de te behandelen huid. Niet onbelangrijk; bij ons hecht de wax aan haartjes, niet aan je huid! Hierdoor is het waxen veel minder pijnlijk. Wij merken namelijk vaak dat mensen minder snel gaan waxen vanwege de pijn. Door deze pijn te verminderen wordt een behandeling veel aantrekkelijker!

Voor het gezicht wordt er gebruik gemaakt van een milde kalmerende hars. En voor het lichaam een sterkere hars. Het voordeel van harsen is dat de haar in zijn geheel verwijderd wordt waardoor het gemiddeld 3-8 weken zal duren voordat de haar weer is aangegroeid. Het aangroeien van de haar gebeurt wel met een zachte haar punt zodat je in tegenstelling tot scheren geen last zult hebben van harde stoppels. De huid wordt goed voor- en na behandeld met producten wat ervoor zorgt dat de huid minder geïrriteerd zal zijn en heerlijk verzorgd aanvoelt. Bij Estelle’s Beautysalon kun je terecht om te ontharen door te waxen in Lelystad!

Estelle’s Beautysalon te Lelystad is gespecialiseerd in ontharen middels waxing. 

Onderstaand de waxbehandelingen die je bij ons kunt ondergaan. Specifiek over Brazilan wax zijn er vaak vragen daarom hieronder meer informatie over Brazilian wax.

Waarom Waxen?

Waarom waxen langer een glad resultaat geeft is eenvoudig, het haarzakje wordt namelijk tijdens het waxen verwijderd. Hierdoor beschik je over een gladde huid voor gemiddeld 3 tot 8 weken. Dit terwijl bij scheren alleen het bovenste zichtbare deel van de haar wordt afgeschoren, waardoor je binnen no-time weer de eerste stoppels ziet. Scheren is uit, waxen is in!

Wat is een brazilian wax?

Een Brazilian wax is een soort van bikini wax. Met een brazilian wax, wordt het haar van de schaamstreek volledig verwijderd. Een strook van schaamhaar (in de vorm van een strip of een driehoek) kan worden overgelaten, net wat je wilt. Het resultaat is een super gladde en zachte schaamstreek, iets wat je nooit kunt bereiken met scheren.

Hoe vaak moet ik waxen?

Afhankelijk van jouw haargroei duurt het ongeveer 3 tot 6 weken voordat de haartjes terugkomen. De groei van (schaam) haar is meestal minimaal gedurende de eerste twee weken en zal aanzienlijk toenemen in de 3e en 4e week. Haar groeit meestal sneller in de zomer maanden. De tijdsinterval tussen de behandelingen wordt langer naarmate je vaker waxed in plaats van scheert. De diverse haargroeistadia vind je als je klikt op het plaatje.

Doet waxen echt pijn?

Waxen is niet geheel zonder pijn, echter de wilde verhalen die zich de ronde doen zijn sterk overdreven. De pijn die kan optreden duurt een fractie van een seconde terwijl je wekenlang plezier hebt van het sexy en schone gevoel. wij maken gebruik van een speciale methode waarbij door het vooraf aanbrengen van een laagje waxolie gezorgd wordt dat de wax niet aan de huid plakt maar alleen aan de haartjes, dat scheelt de helft! Als je tijdens de behandeling toch even pauze wilt dan kan je dat altijd aangeven. Je hoeft je nergens voor te schamen.

Moet ik mij voorbereiden?

Voor je brazilian wax-sessie neem je thuis even een douche en scrubben (liefst met Himalaya zout). Probeer als het even kan je Brazilian wax sessie een week na de menstruatie te plannen, je bent dan het minst gevoelig.

Is het je eerste keer?

Neem een uur van tevoren een paracetamol, dat verminderd de gevoeligheid.

Wat is de werkwijze?

Voor je Brazilian wax wordt je gevraagd om zich uit te kleden en om te gaan zitten of liggen. De waxolie wordt verspreid over het te waxen gebied, dit voorkomt dat wax blijft kleven aan de huid. De warme wax wordt verspreid over het te waxen gebied met behulp van een wax spatel. (Voor jouw hygiene; deze spatel gaat maar 1x in de waxheater met wax) .

Wij maken gebruik van de best beschikbare wax. Enige tijd wordt gegeven om de wax te laten harden, Een randje van de wax wordt omhoog getrokken en gebruikt als een lipje om snel de rest van de wax eraf te trekken. De wax wordt meestal getrokken in de tegenovergestelde richting van de haargroei. Met een pincet worden de laatste verdwaalde haartjes verwijderd.

Daarna wordt in Brazilian wax Lelystad de nabehandeling gedaan met een lekkere creme om haaringroei te voorkomen.

Overigens, je Brazilian Wax Salon is ook vanuit Almere snel en eenvoudig bereikbaar!

Waxen harsen Lelystad Estelle's beautysalon

Onderstaand de behandelingen die je bij ons kunt ondergaan voor een waxbehandeling in Lelystad

Waxing Lichaam

– Onderarmen (inclusief handen)

– Onder en bovenarmen (inclusief handen)

– Onderbenen

– Bovenbenen

– Onder en bovenbenen (inclusief voeten)

– Oksels

– Buik

– Rug

– Voeten

– Bikinilijn

– Brazilian Wax

Waxing Gezicht

– Bovenlip

– Kin

– Kaaklijn

– Wangen

– Hele Gelaat

– Neus (heren)

– Oren (heren

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in een wax- of harsbehandeling in Lelystad? Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen, of door een afspraak te maken via de knop hieronder. Hopelijk tot snel!

Boek nu!