Tanden bleken

Vanaf nu de beste Tandenbleek lamp van Nederland bij Estelle’s Beautysalon!

DE ROBO PRO!!

100% goedkoopste behandelingen van Nederland!

De Robo Pro is tot wel 3X sterker dan andere bleeklampen. 

” DE ROBO PRO “

Tanden bleken is vandaag de dag erg populair. Steeds meer mensen willen er goed en verzorgd uitzien en daar hoort ook een stralend wit gebit bij. Witte tanden geven een jonge en gezonde uitstraling en uw zelfverzekerdheid wordt groter. De behandeling die Estelle’s Beautysalon geeft om tanden cosmetisch te bleken is een combinatie van het blauwe licht van de ledlamp en een peroxide vrije bleekgel. Tanden bleken door middel van deze methode is 100 % veilig voor het tandglazuur en er zal geen irritatie aan het tandvlees of gevoeligheid aan de tanden optreden. Eerst wordt de teint van uw tanden bepaald met behulp van een tanden shade guide vervolgens maken wij de tanden schoon (voor een nog beter resultaat kan u er voor kiezen om uw tanden te laten polijsten). Even later wordt de Peroxide vrije bleekgel aangebracht op uw tanden waarna een ledlamp het bleekproces activeert. Dit proces kan tot 3 maal worden herhaald. U kunt voor deze behandeling kiezen uit 1, 2, of 3 sessies en elke sessie bestaat uit 15 of 20 minuten (afhankelijk van type bleeklamp welke wordt gebruikt). Na de behandeling meten we samen de teint op en kunt u het resultaat bekijken. Dus voor mooie witte tanden moet u in Lelystad bij Estelle’s Beautysalon zijn.

Goed om te weten:

  • Om naar de meest witte tint te gaan, heeft een gemiddeld persoon 2 maal een behandeling nodig. De behandeling bestaat uit Polijsten en 3 sessies bleken.
  • Bleken houdt in dat je tanden worden opgeschoond en dus niet witter worden gemaakt. Je tanden kunnen nooit te wit worden, jouw tanden worden dan ongeveer net zo wit als toen je acht jaar oud was. Iedereen is anders dus het resultaat ook. Dus het aantal behandelingen voor een bepaald resultaat kan voor de een anders zijn dan voor de ander. Wij kunnen zeer goede resultaten behalen maar verrichten geen wonderen.
  • Als je je tanden voor de behandeling laat polijsten krijg je het beste resultaat.
  • Tanden bleken is niet schadelijk, binnen 24 uur worden door de mineralen in je speeksel alle bouwstoffen die aan je glazuur zijn onttrokken weer hersteld.
  • na het bleken verkleuren je tanden niet sneller als daarvoor. Dit gaat in exact hetzelfde tempo als de jaren ervoor.
  • Op de vraag of vullingen en kronen ook mee kleuren? Bij de meeste gaat de aanslag van de afgelopen jaren er wel af. Ook ligt het aan het materiaal van je vullingen. Wij raden de mensen dan ook aan om eerst de goedkoopste behandeling te kiezen om te kijken wat het effect is.

Hoe wit worden mijn tanden?

Het eindresultaat is mede afhankelijk van de conditie en de oorspronkelijke kleur van de tanden die genetisch bepaald is. Hoe wit je tanden worden is mede afhankelijk van wat je eet en drinkt. Of je wel of niet rookt. Hoe goed je je mond verzorgd. Ook maakt het uit hoeveel tandplak (laten verwijderen door te polijsten) en of hoeveel tandsteen je hebt (laten verwijderen door tandarts of mondhygiëniste). Je tanden worden zo wit als ze kunnen worden. Maar de een heeft wittere tanden dan de ander.

Mensen raken snel gewend aan de nieuwe kleur, hierdoor denkt men na een paar maanden dat de tanden niet meer zo wit zijn, maar meestal zal na een paar maanden de kleur met twee tot drie tinten zijn afgenomen. Dit is ook afhankelijk van wat u eet en drinkt en mogelijk rookt.

Garantie!!

Met onze behandeling: “GARANTIE” Tanden bleken Super wit (Polijsten + 6 sessies) geven wij 100% garantie dat uw tanden minimaal 2 tinten lichter worden. de garantie houdt in dat als uw tanden niet minimaal 2 tinten lichter zijn geworden u dezelfde behandeling nogmaals krijgt. Het komt bijna nooit voor maar zie je na de tweede behandeling ook geen tint verschil dan krijgt u uw geld terug.

Je zou zeggen als de eerste behandeling niet werkt waarom de tweede dan wel. Dit heeft met de activatietijd te maken. In de meeste gevallen werkt de gel direct maar bij een enkeling heeft de gel langer de tijd nodig. Vergelijk het met bruin worden door de zon. Sommige mensen zijn direct bruin andere mensen hebben daar meer sessies voor nodig.

Voorwaarden :

-Alleen geldig bij de behandeling:  “GARANTIE” Tanden bleken Super wit (Polijsten + 6 sessies)

-Voor en na foto voorprofiel van de tanden in hetzelfde licht gemaakt bij ons op de stoel in de vestiging zowel de 1ste als de 2de keer, deze moet je zelf maken. Voorzien van tijd en datum.

-Binnen drie dagen na jouw behandeling kenbaar maken dat je geen resultaat hebt, anders komen alle rechten te vervallen.

Wordt hier niet aan voldaan dan is de garantie niet van toepassing.

Als ze een aantal tinten witter zijn geworden maar nog niet wit genoeg voor jou dan moet je nog een aanvullende behandeling nemen.

Extra service

Mocht u na een behandeling Tanden bleken niet het beoogde resultaat hebben bereikt van minimaal 2 tinten lichter, dan kan u uw behandeling opwaarderen en het verschil in prijs tussen de behandeling “GARANTIE” Tanden bleken Super wit (Polijsten + 6 sessies a € 79,00) en uw behandeling bijbetalen. u heeft dan als nog recht op garantie. Let op de 2e behandeling moet dan binnen 3 dagen plaatsvinden na uw 1e behandeling. (uitzondering hierop is als wij niet binnen de drie dagen een nieuwe behandeling kunnen inplannen, dan moet de 2e behandeling binnen 1 week plaats vinden).

Factoren die een negatief resultaat hebben op de witheid van het gebit zijn:

• Eten met veel kleurstoffen zoals kerrie, ketjap etc

• Koffie

• Thee

• Rode wijn

• Roken

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Ieder persoon is anders dus wat voor de een werkt hoeft niet voor de ander te werken.

Voor iemand die voor het eerst zijn tanden wil laten bleken adviseren wij een behandeling als volgt: tanden laten polijsten, dan 3 sessies van 20 minuten. Desondanks kan iemand alsnog een aanvullende behandeling nodig hebben om het gewenste resultaat te behalen.

Als je de meest witte tint hebt bereikt adviseren wij om eens in de twee a drie maanden een behandeling te nemen van 2 sessies van 20 minuten. Zo houd je het hele jaar betaalbaar en mooie witte tanden.

Daarnaast is het van groot dat je jouw tanden laat polijsten voor de behandeling. Dit maakt de tanden enorm glad en verwijdert matige tandplak. Dit kan bij Estelle’s Beautysalon in Lelystad voor een klein bedrag!

Wat kan ik voor de behandeling doen als ik het optimale resultaat wil?

Tandplak en tandsteen verwijderen voor het optimale resultaat. We zien steeds vaker dat mensen zich na het bleken storen aan de tandplak die zich op de randen van hun tanden bevindt.

Tandplak is een dun, kleverig laagje dat zich gedurende de dag op de gebitselementen afzet. Het heeft ongeveer dezelfde kleur als de tanden en is daarom moeilijk te zien.

Als de tanden witter worden kan dit, vanwege het contrast, meer zichtbaar worden.

Tandplak verwijderen op locatie met polijsten, tandsteen moet door de mondhygiëniste verwijderd worden.

Even geen koffie en sigaretten

Hou er rekening mee dat je een aantal dagen na het bleken beter niet kan roken. Ook thee, koffie, rode wijn, vruchtensappen of koolzuurhoudende dranken moet je even laten staan en sterk kleurende voeding zoals vruchtenjam en rode bietjes kan je ook beter even niet eten. Omdat het glazuur nu nog wat poreuzer is, kunnen kleurstoffen makkelijker in het glazuur dringen en dat zal het resultaat negatief beïnvloeden.

Kleur loopt iets terug na het bleken

Dit komt omdat het glazuur iets uitdroogt door de bleekgel en daardoor witter lijkt. Als het glazuur daarna weer water opneemt komt de kleur weer terug en lijkt het effect van het bleken iets minder. Dit is een effect wat na een paar dagen voor het grootste deel weg is, maar helemaal weg is het pas na anderhalf tot twee maanden. Het is echter soms zo weinig dat veel mensen het niet opvalt. Om toch een teleurstelling te vermijden kan je iets meer bleken dan gewenst zodat het definitieve resultaat precies de kleur is die je wilt.

Welke dingen zijn slecht voor mijn tanden?

Er zit een onderscheid in dingen die slecht zijn voor de gezondheid van jouw gebit en zaken die jouw witte tanden kunnen verkleuren.

Bij dingen die slecht zijn voor de gezondheid van jouw tanden moet je denken aan voedingswaren die veel suikers bevatten of zuur zijn. Hier wordt je tandglazuur zacht van.

Bijna alles wat je dagelijks eet of drinkt geeft wel verkleuringen aan jouw tanden. Alleen het een veel meer dan het ander.

Roken geeft veruit de meeste verkleuringen aan je tanden. Daarna volgen zaken als koffie, thee, rode wijn, cola, tomatensaus, rode bietjes en dergelijke.

Door jouw gebit goed te onderhouden komen deze verkleuringen minder snel op jouw tanden terecht.

Tanden bleken Estelle's Beautysalon

Geïnteresseerd? Maak een afspraak door op de knop hieronder te klikken!

Boek nu!