Permanente make-up

Vanaf heden kan je bij Estelle’s Beautysalon ook terecht voor je permanente Make-UP.

Introductiekorting 25% op een behandeling.

Onze salon voldoet volledig aan alle GGD eisen en normen. Onze salon is ook goedgekeurd voor onder andere alle permanente make-up behandelingen. Tevens beschikken wij ook over de juiste diploma’s. (cijferlijst: Praktijk 8.5 / theorie 9.5).

U heeft de keuze uit:

Microblading: Hairstroke Techniek nu geen € 295,00   maar € 220,00

Powder Browse nu geen € 399,00   maar € 299,00

Beide behandelingen  bestaan uit een intake van 30 minuten, behandeling van 2 a 3 uur. Dan na ongeveer 6 weken een Touch Up van ongeveer een uur.

Microblading Hairstroke Techniek

Microblading is een nieuwe semi permanente make-up techniek, waarmee je mooie wenkbrauwen kunt creëren. Wenkbrauwen zijn momenteel dé blikvangers van een permanente make-up look. Met behulp van microblading hoef je niet elke ochtend veel tijd te verliezen met het shapen en opmaken van je wenkbrauwen en hoef je er een tot twee jaar nauwelijks meer naar om te kijken. Bij microblading gebruiken wij een manuele pen met daarin 12 ultrafijne steriele naaldjes op een rij. De naaldjes worden in de inkt gedoopt en vervolgens worden deze pigmenten in een vegende en vloeiende beweging aangebracht in de epidermis (opperhuid). Er worden kleine ‘strokes’ gezet, die echte wenkbrauwhaartjes nabootsen en die nauwelijks van echt zijn te onderscheiden. Doordat de haartjes een voor een worden ‘getekend’ is het een behandeling waar de tijd voor genomen moet worden en die heel nauwkeurig moet gebeuren. Uiteindelijk zal deze behandeling je wel tijdwinst opleveren, want je hoeft niet meer elke dag in de weer met wenkbrauwpotloden en wenkbrauwpoeder. De wenkbrauwen die gecreëerd worden met microblading blijven tussen de een tot twee jaar mooi zitten.

Powder Brows

Voor wij met de behandeling starten nemen wij zorgvuldig een intake af met daarin jouw wensen en wat je wel en vooral niet moet verwachten van de powder brows. Vervolgens starten we de behandeling met het schoonmaken en stylen van je natuurlijke wenkbrauw, zodat ze in topvorm zitten zodra we de PMU starten. Daarna beginnen we met het afmeten en aftekenen van je wenkbrauwen, dit doen wij zorgvuldig en nemen de tijd hiervoor. De behandeling is niet geheel pijnloos. Indien je hier tegenop ziet kan je bij je eigen huisarts vragen om een verdovende crème. Hier ben je zelf verantwoordelijk voor. En het is daarom erg belangrijk dat de verdovingszalf op je eigen naam staat. Bij onze powder brow techniek wordt de wenkbrauw volledig ingeschaduwd. Met deze techniek wordt er op subtiele wijze pigment aangebracht waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauw hebt gepoederd.

Deze techniek wordt toegepast met een PMU apparaat. De pigmenten worden met een naald in de lederhuid gepigmenteerd. Met het PMU apparaat kun je een natuurlijk poeder effect creëren.

Na 6 weken zijn de wenkbrauwen volledig genezen en zul je zien dat de kleur is terug gelopen, dit is het moment dat je terug komt voor je nabehandeling. Bij deze nabehandeling kunnen nog eventuele correcties aangebracht worden aan de vorm en kleur en duurt gemiddeld 1 uur.

Hairstroke techniek Estelle's Beautysalon Lelystad

Permanente make-up: eyeliner

Wilt u nooit meer iedere ochtend die vervelende eyeliner zetten? Of er gewoon op ieder moment van de dag uitgerust uitzien? Denk dan eens aan permanente make-up op het ooglid. Hierbij kunt u zelf bepalen of u alleen boven wilt of alleen onder, of misschien zelfs boven én onder? Voor de behandeling gebruiken we vaak een zwarte kleur maar dit kan natuurlijk ook in het grijs, blauw, etc. Bij het zetten van het lijntje op het ooglid wordt er ook tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Met deze behandeling kunnen de ogen in de juiste verhouding worden gebracht met het gezicht.

Bij de behandeling is na ongeveer 4 weken een nabehandeling nodig om ervoor te zorgen dat de lijn overal even dik is.

Eyeliner Estelle's Beautysalon Lelystad

Full lips

Wilt u ook altijd mooie lippen? Mist u een deel van uw lippen of vindt u uw eigen lippen gewoon niet mooi genoeg? Dan is permanente make-up de oplossing! Permanente make-up voor de lippen wordt vaak gebruikt bij wat oudere vrouwen. Door de jaren heen wordt de huid van de lippen namelijk dunner en de lippen worden bleker. De vorm van de lippen kan ook veranderen. Permanente make-up wordt gebruikt om de lippen weer te corrigeren en ze weer kleur te geven. Daarnaast is permanente make-up ook goed geschikt voor mensen met een hazenlip, die hun lippen willen corrigeren.

Full lips permanente make-up Estelle's Beautysalon Lelystad

Geïnteresseerd in een permanente make-up behandeling in Lelystad? Maak een afspraak door op de knop hieronder te klikken of via het contactformulier!

Boek nu!